Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Bij Golfschool Flevoland wordt je in één cursusweekend voorbereid om je golfvaardigheidsbewijs (handicap 54) te behalen. Het GVB weekend bestaat uit twee intensieve lesdagen, waarbij alle slagen die van belang zijn voor het halen van je GVB (handicap 54), aan bod komen.

GVB cursus in een weekend

GVB cursus € 179 is inclusief

  • 2 dagen Golfles inclusief baanles
  • Gebruik van oefenballen en leenmaterialen tijdens de cursus
  • Een samenvatting van de Golfegels
  • Oefenexamens van de Nederlandse Golf Federatie
  • Aanvraag van uw Baanpermissie 
  • Administratieve registratie van uw Handicap 54 / GVB
  • 100% Speelgarantie
  • Examengeld voor het theorie examen
  • Registratie van uw Handicap / GVB

 

Het GVB / Handicap 54 Weekend is de ideale manier om snel uw Golfvaardigheidsbewijs te halen. De cursus wordt gegeven op een vrijdag en een zaterdag, of op een zaterdag en zondag, op meerdere locaties in Nederland. U krijgt twee hele dagen les en legt ook gelijk het theorie examen af. Aan het eind van de tweede cursusdag ontvangt u toestemming om zelfstandig te gaan spelen.

De cursus begint op beide cursusdagen om 10:00u en duurt tot circa 16:30u. Het theorie examen wordt afgenomen in de ochtend tijdens de tweede dag. 

Tijdens de cursus worden alle onderdelen van het golfspel behandeld. Chippen, putten, pitchen en de swing en natuurlijk de nodige etiquette en veiligheidsregels. De professional die de cursus verzorgt verstrekt u aan het einde van de cursus een baanpermissie, waarmee u zelfstandig toegang krijgt tot de Golfbaan. Gegarandeerd

 

Inclusief 12 maanden landelijke registratie

Na je GVB weekend ben je direct 12 maanden geregistreerd bij een landelijke golfvereniging die is aangesloten bij de NGF. Met de officiele NGF pas, die je na de cursus ontvangt, krijg je op tientallen banen ook nog eens korting op je greenfee.

Inschrijven

Kies hieronder eenvoudig de locatie en datum van je keuze. Staat jouw datum er niet bij informeer dan altijd even naar de mogelijkheden.

Meerdere deelnemers voer je eenvoudig in: na het verzenden van gegevens van de 1e deelnemer kun je kiezen om de 2e of 3e etc deelnemer in te voeren.

Persoonlijk contact of advies? Bel dan ons kantoor op (075) 772 88 76.

Ja, ik schrijf in voor de 2-daagse cursus voor € 179,-

Uw naam
Emailadres
Telefoonnummer
Ik schrijf in voor
Apeldoorn
Amsterdam
Hattem
Hilversum
Lelystad
Soestduinen
Putten