Skip to main content

GOLFCLINIC FLEVOLAND

Als je zeker wilt weten dat je feest slaagt …

kom dan naar Golfschool Flevoland in Lelystad. Al uw prive en zakelijke feesten en evenementen zijn in goede handen. Wij organiseren en verzorgen al vele jaren bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten en gewone gezellige golfdagen.

GOLFCLINIC OF GOLF EVENEMENT: ALTIJD OP MAAT, ALTIJD NAAR WENS

Tijdens de clinic kunnen deelnemers kennis maken met golf of het golfen verder onder de knie krijgen. Natuurlijk staat daarbij een gezellige & sportieve sfeer centraal. Onder leiding van een PGA A golfprofessional wordt u de basisslagen van het golfspel bijgebracht. De clinic kan, afhankelijk van de tijdsduur, worden voorzien van een wedstrijdelement. Een clinic is te boeken vanaf € 15 pp. 

GOLFCLINIC OF GOLF EVENEMENT: VOOR ELKE DEELNEMER, VOOR ELK NIVEAU

En heb je beginnende golfers en ervaren golfers? Dan maken wij een programma waar beide aan bod komen.  We maken graag een leuk programma met verschillende wedstrijdelementen, in teamverband een baan lopen of bijvoorbeeld een wedstrijd tegen de golfpro. Aanvullende programma's voor relaties en medewerkers worden door Golfschool Flevoland compleet verzorgd. Indien gewenst wordt een golfclinic of golfevent aangevuld met een lunch, diner of zelfs een wijnproeverij. Wanneer je contact met ons opneemt, bespreken we graag alle mogelijkheden.

Aansluitend aan het lesgedeelte kan onder leiding van een  professional een ‘superball wedstrijd’ gespeeld worden. Een voorbeeld van een clinicprogramma

  • 13:00 – 14:00 Ontvangst in het clubhuis
  • 14:00 – 16:00 Eerste deel van de clinic: demonstratie, putten, chippen, full-swing
  • 16:00 – 16:30 Pauze
  • 16:30 – 17:30 Tweede deel van de golfclinic: ‘superball’
  • 17:30 – 18:30 Aansluitend een borrel met prijsuitreiking voor bijvoorbeeld ‘de meest talentvolle golfer’

Dit programma kan uiteraard geheel naar uw wensen ingevuld worden. Het kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met een golfwedstrijd voor gevorderden, maar het kan ook gecombineerd worden met een lunch en/of diner