Golfclub Dorhout Mees

Golfclub Dorhout Mees bestaat uit 36 holes met een A-status en een 18 holes par 3 baan en biedt spectaculaire doorkijkjes, unieke vergezichten en indrukwekkende waterpartijen. Een gevarieerde bebossing, verrassende greens en strategisch geplaatste hindernissen maken de golfbaan voor golfers van alle niveaus uitdagend en plezierig

Lees meer: Golfclub Dorhout Mees

Golfclub Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout is opgericht in 1986 en is inmiddels een gerenommeerde golfvereniging gelegen in het hart van ons land. De prachtige 27 holes baan in Almere ligt in drie lussen van 9 holes (IJmeer, Gooimeer en Markermeer, alle drie Par 36) en een lengte van ruim 3000 meter.
 

Lees meer: Golfclub Almeerderhout

Shortgolf Swifterbant

Shortgolf in Swifterbant heeft een korte golfbaan met 18 korte holes. De baan van Shortgolf Swifterbant is daardoor geschikt om kennis te maken met golf of een uitje met familie of vrienden. De langste hole vanaf de rode tee is ongeveer 100 meter en vanaf de gele tee 140 meter.

Lees meer: Shortgolf Swifterbant

Golf Event Centre Lelystad

Golf Event Centre Lelystad ligt direct achter de IJsselmeerdijk en heeft een 18 holes par 72 golfbaan met mooie fairways en snelle maar vooral eerlijke greens. De overdekte driving range en oefenfaciliteiten maken het geheel compleet. In het clubhuis is de mogelijkheid van een kopje koffie.

Lees meer: Golf Event Centre Lelystad

Openbare Golfclub Dronten

De golfbaan van Openbare Golfclub Dronten (OGD) werd in 2015 verkozen tot mooiste verborgen 9 holes golfbaan van Nederland en staat sinds 2018 in de top 5 van alle banen van Nederland op het gebied van gastvrijheid en prijs-kwaliteit verhouding. Het is een prachtig, glooiende bosbaan die centraal in Nederland ligt (18 min. van Lelystad, 22 minuten van Zwolle en 40 minuten van Amersfoort).

Lees meer: Openbare Golfclub Dronten

Golf4all Harderwijk

Golf4All Harderwijk (voorheen Golfresort Harderwold) ligt in Zeewolde, aan de rand van Flevoland. De 18 holes glooiende baan met veel waterpartijen golfbaan heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging.

Lees meer: Golf4all Harderwijk