Golfclub Dorhout Mees

Golfclub Dorhout Mees bestaat uit 36 holes met een A-status en een 18 holes par 3 baan en biedt spectaculaire doorkijkjes, unieke vergezichten en indrukwekkende waterpartijen. Een gevarieerde bebossing, verrassende greens en strategisch geplaatste hindernissen maken de golfbaan voor golfers van alle niveaus uitdagend en plezierig

Afdrukken E-mailadres

Golfclub Golf Residentie Dronten

De 18 holes golfbaan van Golfclub Golf Residentie Dronten iligt op het terrein van de Golf Residentie in Dronten. Toch ben je er als gast van harte welkom om er een ronde golf te spelen.

Afdrukken E-mailadres

Openbare Golfclub Dronten

De golfbaan van Openbare Golfclub Dronten (OGD) werd in 2015 verkozen tot mooiste verborgen 9 holes golfbaan van Nederland en staat sinds 2018 in de top 5 van alle banen van Nederland op het gebied van gastvrijheid en prijs-kwaliteit verhouding. Het is een prachtig, glooiende bosbaan die centraal in Nederland ligt (18 min. van Lelystad, 22 minuten van Zwolle en 40 minuten van Amersfoort).

Afdrukken E-mailadres

Golfclub Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout is opgericht in 1986 en is inmiddels een gerenommeerde golfvereniging gelegen in het hart van ons land. De prachtige 27 holes baan in Almere ligt in drie lussen van 9 holes (IJmeer, Gooimeer en Markermeer, alle drie Par 36) en een lengte van ruim 3000 meter.
 

Afdrukken E-mailadres

Golfclub Zeewolde

De golfbaan van Golfclub Zeewolde ligt 3 meter beneden NAP. Waar ooit de Zuiderzee was, ligt nu een prachtige golfbaan, die behoort tot de top 50 van de Nederlandse golfbanen.

Afdrukken E-mailadres

Golf4all Harderwijk

Golf4All Harderwijk (voorheen Golfresort Harderwold) ligt in Zeewolde, aan de rand van Flevoland. De 18 holes glooiende baan met veel waterpartijen golfbaan heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging.

Afdrukken E-mailadres

Shortgolf Swifterbant

Shortgolf in Swifterbant heeft een korte golfbaan met 18 korte holes. De baan van Shortgolf Swifterbant is daardoor geschikt om kennis te maken met golf of een uitje met familie of vrienden. De langste hole vanaf de rode tee is ongeveer 100 meter en vanaf de gele tee 140 meter.

Afdrukken E-mailadres

Golf Event Centre Lelystad

Golf Event Centre Lelystad ligt direct achter de IJsselmeerdijk en heeft een 18 holes par 72 golfbaan met mooie fairways en snelle maar vooral eerlijke greens. De overdekte driving range en oefenfaciliteiten maken het geheel compleet. In het clubhuis is de mogelijkheid van een kopje koffie.

Afdrukken E-mailadres