Golfacademie Nederland

Je GVB halen met handicap 54 doe je bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. Vergelijk onze GVB cursussen, bekijk welke golfbenodigdheden je mee moet nemen, op welke locaties je de golfcursus kunt volgen en waar je kunt golfen na het halen van je GVB. Daarna kun je op elk niveau je handicap verbeteren, waarbij PGA erkende golfprofessionals je gegarandeerd naar een beter spelniveau brengen. 

GVB halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen het lopen van de Qualifying kaart. Met voldoende resultaat speel je vervolgens direct na de cursus met je GVB en hcp 54 op golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB halen in een weekend

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd baanpermissie op onze 18 locaties. Het lopen van de Qualifying kaart (-en) om je GVB te halen doe je na de cursus.

GVB halen in 6 weken

De cursus GVB halen in 6 weken is geschikt voor mensen die de tijd hebben om hun golfvaardigheidsbewijs te halen. Inhoudelijk gezien is de cursus hetzelfde als GVB halen in een weekend, maar de praktijklessen zijn verdeeld over zes weken in plaats van twee dagen.

Plezier en resultaat met leren golfen


Onze missie is het plezier in de golfsport overbrengen op zoveel mogelijk (aankomende) golfers. Dit doen wij op een professionele wijze, waarbij kennis en persoonlijk aandacht voorop staan. 
Golfacademie Nederland en het NGF 9-Stappenplan
Golfacademie Nederland steunt en ondersteunt het 9-Stappenplan. Onze golfprofessionals werken met het 9-Stappenplan. Onze cursussen en trainingen zijn verbonden met de stappen van het 9-Stappenplan.

NGF 9 Stappenplan


Met het NGF 9-stappenplan kan je stap-voor-stap en op je eigen niveau werken aan je golfspel. Het 9-stappenplan is door de NGF, in samenwerking met de PGA Holland en de NVG, ontwikkeld. Het stappenplan begint nadat je je baanpermissie en handicap-54registratie (het GVB) hebt behaald. Wil je met name plezier hebben op de golfbaan, dan kun je dat prima doen met je GVB en hcp 54.

Afdrukken E-mailadres