Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

 

Bij Golfschool Flevoland wordt je in 2 dagen voorbereid om daarna je golfvaardigheidsbewijs (handicap 54) te behalen. Het 2 daagse GVB weekend bestaat uit twee intensieve lesdagen, waarbij alle slagen die van belang zijn voor het halen van je GVB (handicap 54), aan bod komen.

Let op: als gevolg van de maatregelen om het Corona virus te beperken, zijn onze cursussen tot en met 1 juni verplaatst.

Uiteraard kunt u nu wel een cursus reserveren voor een cursusdatum NA 1 juni. Mochten de overheidsmaatregelen verlengd worden, dan kunt u kosteloos uw cursus verplaatsen naar een later moment. Wanneer de maatregelen worden opgeheven, bent u verzekerd van een cursusplaats.

GVB cursus in een weekend

GVB beginners weekend voor € 179 is inclusief

  • 2 dagen Golfles inclusief baanles
  • Gebruik van oefenballen en leenmaterialen tijdens de cursus
  • Een samenvatting van de Golfegels
  • Oefenexamens van de Nederlandse Golf Federatie
  • Aanvraag van uw Baanpermissie 
  • 100% Speelgarantie

 

 

Het GVB Weekend is de ideale manier om snel je baanpermissie te halen en daarna zelf verder te werken aan je Golfvaardigheidsbewijs (handicap 54). De cursus wordt gegeven op een vrijdag en een zaterdag, of op een zaterdag en zondag, op meerdere locaties in Nederland. Je krijgt twee dagen les in een groep van 12-14 deelnemers en legt ook gelijk het theorie examen af.

Na de cursus heb je baanpermissie op de locatie van je cursus om daarna zelf (met een golfprofessional) te werken aan je GVB en handicap.Tijdens de cursus worden alle onderdelen van het golfspel behandeld. Chippen, putten, pitchen en de swing en natuurlijk de nodige etiquette en veiligheidsregels. 

Let op: wil je direct je GVB en handicap 54 met 100% garantie?

Kies dan de 1-daagse GVB/ hcp 54 cursus met garantie (⭐⭐⭐⭐⭐Meest gekozen cursus)

Inschrijven

Kies hieronder  de locatie en datum van je keuze om je baanpermissie te halen. Staat jouw datum er niet bij informeer dan altijd even naar de mogelijkheden. Meerdere deelnemers voer je eenvoudig in: na het verzenden van gegevens van de 1e deelnemer kun je kiezen om de 2e of 3e etc deelnemer in te voeren.

Persoonlijk contact of advies? Bel dan ons kantoor op (075) 772 88 76.

Ja, ik schrijf in voor de 2-daagse cursus voor € 179,-

Uw naam
Emailadres
Telefoonnummer
Ik schrijf in voor
Abcoude
Amsterdam Amstelborgh
Apeldoorn/ Lieren
Hattem
Hilversum
Lelystad
Putten
Soestduinen