Golfles

Golfles met 10% korting

Speciaal om goed aan je techniek te werken, hebben wij een 5-lessenkaart tegen een gereduceerd tarief. De invulling van deze lesuren gaat in overleg met de professional en wordt afgestemd op persoonlijke doelen. Uiteraard zijn video analyses van je golfspel inbegrepen. Tijdens de les worden opnames gemaakt die je direct via email toe gestuurd krijgt, aangevuld met persoonlijke aanwijzingen

U kunt een leskaart direct aanvragen via het aanvraagformulier. * bij afname zijn deze lessenkaarten 5 maanden geldig

Schrijf hier direct in en ontvang direct het intakeformulier om jouw golfspel te analyseren.

Geef eens een golfles cadeau

 golfles lelystad cadeaubon

Een golfles cadeau geven kan altijd. Golfschool Flevoland maakt cadeaubonnen op maat voor elke gelegenheid een voor elk budget. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Over golfles bij Golfschool Flevoland

Onder begeleiding van PGA-A golfprofessional Eric Verhoeven vindt op een door jou besproken tijd een privé les plaats. De invulling wordt gezamenlijk bepaald op basis van je doelstelling. Heb je een specifieke vraag of wil je een specifiek onderdeel van je golfspel verbeteren?

Voor langere trajecten werkt Golfschool Flevoland met een persoonlijk opleidingsplan. Na elke les krijg je video's van je eigen swing of set-up toegestuurd met specifieke aanwijzingen. Zo werk je concreet in vooraf bepaald tempo naar het verbeteren van je niveau toe. Uiteraard kun je tijdens de les -bij minimaal een lesuur- ook de baan in. Tijdens de baanles wordt er aandacht besteed aan techniek, clubkeuze, course management en je mentale kracht in de baan.

Je kunt voor prive les bellen met kantoor op (075) 772 88 76 of direct met onze PGA-A head professional Eric Verhoeven op (06) 502 46 089.

 • Tarieven golfles, altijd inclusief video analyse

  • 1 persoon 25 minuten € 35,00
  • 1 persoon 50 minuten € 65,00
  • 2 personen 50 minuten € 37,50 pp
  • 3 personen 50 minuten € 30,00 pp
  • 4 personen 50 minuten € 25,00 pp
  • 5 personen 50 minuten € 20,00 pp

 

Afdrukken E-mailadres