Skip to main content

Privacy

Privacy Statement

Privacy en Cookiestatement

Golfschool Flevoland is onderdeel van Golfacademie Nederland en hanteert daarmee het privacy statement van Golfacademie Nederland.

Golfacademie Nederland is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonsgegevens van (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Golfacademie Nederland houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Golfacademie Nederland,  De Jonge Prinses 17 1509 CB Zaandam.

Verwerking van persoonsgegevens
Golfacademie Nederland legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u (een) dienst(en) en/of product(en) van Golfacademie Nederland afneemt of anderszins contact hebt met Golfacademie Nederland.

Golfacademie Nederland gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst met u of ter voorbereiding daarvan op uw verzoek, haar dienstverlening en om klanten, leden, deelnemers en bezoekers van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden.

Hierbij tracht Golfacademie Nederland rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten, kunt u uw gegevens daar tegen blokkeren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van blokkering persoonsgegevens.

E-mail

GOLFACADEMIE NEDERLAND gebruikt uw e-mailadres voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten alleen indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van blokkering e-mailadres.

Cookies

Op onze site maken we bij het aanbieden van onze diensten gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen en die gegevens van de surfer vastleggen. De Website maakt gebruik van verschillende categorieën cookies of soortgelijke technieken (A, B, en C).

  1. Functioneel: Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de Website en zijn daarom altijd ingeschakeld. Tot deze categorie behoren cookies die ervoor zorgen dat u ingelogd blijft op de Website of de inhoud hiervan laden. Voorbeelden hiervan zijn Sitecore DMS cookies en sessie cookies.
  2. Prestatie en analyse: Met behulp van deze cookies kan Golfacademie Nederland onder andere het gebruik van de Website over verschillende apparaten analyseren. Met deze gegevens kan vervolgens de functionaliteit en prestaties van de Website verbeterd worden. Deze cookies zijn zo ingesteld dat zij niet of nauwelijks invloed hebben op de privacy van de gebruiker. Voorbeelden hiervan zijn Google Analytics en Sitecore Analytics.
  3. Sociale media: Sociale media cookies bieden de mogelijkheid om een verbinding te maken met een sociale netwerk en informatie van de Website te delen. Voorbeelden van sociale media plugins zijn Facebook, Twitter of Instagram. Ook kan er embedded content van bijvoorbeeld Youtube getoond worden.

Cookies uit de categorieën A en B worden altijd geladen omdat deze technisch noodzakelijk zijn, dan wel niet of nauwelijks impact hebben op uw privacy. 

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 

Formulieren
Ook op andere plaatsen vragen wij gegevens om het contact met (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website te kunnen onderhouden. Bijvoorbeeld als u zich wilt aanmelden voor een cursus of informatie wilt aanvragen, zoals een maatwerk offerte. Die gegevens hebben we nodig om ervoor te zorgen dat het emailings en eventuele bestellingen op het goede adres worden afgeleverd. Op bepaalde plekken op onze site  kunt u reageren op zaken die u op onze site bent tegengekomen.

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?
Wanneer je een golfles of golfcursus boekt bij Golfacademie Nederland, vragen wij je om persoonsgegevens. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens gebruiken we om te zorgen dat hjij kunt deelnemen aan de door jouw gekozen cursus en dat jouw registratie bij de Nederlandse Golf Federatie goed wordt verwerkt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • geslacht
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Geboortedaum en geboorteplaats
  • IBAN en tenaamstelling
  • linkshandig of rechtshandig (tbv uw leenset tijdens de cursus)

BEWAARTERMIJN
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van blokkering persoonsgegevens.

Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen
GOLFACADEMIE NEDERLAND behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. 

Zaandam,1 april 2018

  • Hits: 735

Privacy

Privacy Statement

Privacy en Cookiestatement

Golfschool Flevoland is onderdeel van Golfacademie Nederland en hanteert daarmee het privacy statement van Golfacademie Nederland.

Golfacademie Nederland is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonsgegevens van (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Golfacademie Nederland houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Golfacademie Nederland,  De Jonge Prinses 17 1509 CB Zaandam.

Verwerking van persoonsgegevens
Golfacademie Nederland legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u (een) dienst(en) en/of product(en) van Golfacademie Nederland afneemt of anderszins contact hebt met Golfacademie Nederland.

Golfacademie Nederland gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst met u of ter voorbereiding daarvan op uw verzoek, haar dienstverlening en om klanten, leden, deelnemers en bezoekers van haar (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden.

Hierbij tracht Golfacademie Nederland rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten, kunt u uw gegevens daar tegen blokkeren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van blokkering persoonsgegevens.

E-mail

GOLFACADEMIE NEDERLAND gebruikt uw e-mailadres voor het toesturen van informatie over (nieuwe) producten en diensten alleen indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van blokkering e-mailadres.

Cookies

Op onze site maken we bij het aanbieden van onze diensten gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen en die gegevens van de surfer vastleggen. De Website maakt gebruik van verschillende categorieën cookies of soortgelijke technieken (A, B, en C).

  1. Functioneel: Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de Website en zijn daarom altijd ingeschakeld. Tot deze categorie behoren cookies die ervoor zorgen dat u ingelogd blijft op de Website of de inhoud hiervan laden. Voorbeelden hiervan zijn Sitecore DMS cookies en sessie cookies.
  2. Prestatie en analyse: Met behulp van deze cookies kan Golfacademie Nederland onder andere het gebruik van de Website over verschillende apparaten analyseren. Met deze gegevens kan vervolgens de functionaliteit en prestaties van de Website verbeterd worden. Deze cookies zijn zo ingesteld dat zij niet of nauwelijks invloed hebben op de privacy van de gebruiker. Voorbeelden hiervan zijn Google Analytics en Sitecore Analytics.
  3. Sociale media: Sociale media cookies bieden de mogelijkheid om een verbinding te maken met een sociale netwerk en informatie van de Website te delen. Voorbeelden van sociale media plugins zijn Facebook, Twitter of Instagram. Ook kan er embedded content van bijvoorbeeld Youtube getoond worden.

Cookies uit de categorieën A en B worden altijd geladen omdat deze technisch noodzakelijk zijn, dan wel niet of nauwelijks impact hebben op uw privacy. 

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 

Formulieren
Ook op andere plaatsen vragen wij gegevens om het contact met (toekomstig) klanten, deelnemers aan golflessen en cursussen en bezoekers van de website te kunnen onderhouden. Bijvoorbeeld als u zich wilt aanmelden voor een cursus of informatie wilt aanvragen, zoals een maatwerk offerte. Die gegevens hebben we nodig om ervoor te zorgen dat het emailings en eventuele bestellingen op het goede adres worden afgeleverd. Op bepaalde plekken op onze site  kunt u reageren op zaken die u op onze site bent tegengekomen.

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?
Wanneer je een golfles of golfcursus boekt bij Golfacademie Nederland, vragen wij je om persoonsgegevens. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens gebruiken we om te zorgen dat hjij kunt deelnemen aan de door jouw gekozen cursus en dat jouw registratie bij de Nederlandse Golf Federatie goed wordt verwerkt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • geslacht
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Geboortedaum en geboorteplaats
  • IBAN en tenaamstelling
  • linkshandig of rechtshandig (tbv uw leenset tijdens de cursus)

BEWAARTERMIJN
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van blokkering persoonsgegevens.

Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wijzigingen
GOLFACADEMIE NEDERLAND behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. 

Zaandam,1 april 2018

  • Hits: 15450

Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:

Informatie op deze website
Golfschool Flevoland besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Golfschool Flevoland wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren van deze website
Golfschool Flevoland garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Golfschool Flevoland is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. De golfschool aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen
Golfschool Flevoland garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

  • Hits: 1240

Golfen en teambuilding

GOLFEN EN TEAMBUILDING

Golf voor teambuilding

Ieder mens heeft bepaalde talenten, bepaalde capaciteiten.Samenwerking is het bundelen van individuele krachten, van ieders kwaliteiten en achtergronden. Het doel is om samen een resultaat te bereiken, dat door het individu niet of moeilijker bereikt kan worden. Door samenwerken kan een organisatie meer bereiken dan de werknemer alleen. De kracht van het samenwerken ligt dus juist in het teamverband, in het samenwerken zelf.

Wat is samenwerken ?
Samenwerken is een competentie, waarover iedere medewerker zou moeten beschikken. Sociale vaardigheden horen bij het leven. Wanneer je behulpzaam van aard bent, vriendelijk, tactvol en eerlijk, dan beschik je over belangrijke voorwaarden om te kunnen samenwerken. Kun je goed luisteren, anderen motiveren en deel je kennis en ervaring, dan zijn dat uitingen van samenwerken. Heb je mensenkennis, aanpassingsvermogen en communicatieve vaardigheden, dan opent dat deuren naar samenwerken. Deze (en andere) aspecten vormen de basis voor teambuilding.

Vier kernwoorden van samenwerken:

  • doel
  • coördinatie
  • verantwoordelijkheid
  • rollen

Samenwerken vereist een duidelijk doel
Samenwerken òm de samenwerking is doelloos. Een team heeft een gezamelijk doel nodig om naartoe te werken.Zonder gemeenschappelijk en vooral duidelijk doel is samenwerking een illusie.

Coördinatie maakt samenwerking succesvol
Een team bestaat uit verschillende leden met zijn eigen belangen. Om de neuzen dezelfde kant op te krijgen (en te houden) is afstemming – coördinatie – nodig. Hierbij komen de communicatieve vaardigheden om de hoek kijken. Zonder communicatie is er geen coördinatie en zonder coördinatie is er geen eenheid, geen samenwerking. Kortom, coördinatie is een belangrijk middel om het gezamenlijke doel te bereiken.

Elk teamlid is verantwoordelijk
Als team werk je samen toe naar het gemeenschappelijke doel. Ieder teamlid levert zijn/ haar bijdrage om dat doel te bereiken. Het is belangrijk dat ieder teamlid het gevoel heeft medeverantwoordelijk te zijn. Immers, samenwerken is sámen werken! Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Voel jij je als teamlid minder verantwoordelijk, dan heeft dat invloed op het hele team. Door open communicatie hierover maak je de weg vrij voor de noodzakelijke coördinatie. 

Ieder heeft zijn rol
Bij teamsporten heeft ieder teamlid zijn plaats in het veld. Bij die plek horen bepaalde capaciteiten en verantwoordelijkheden. De coach is de spil, die zorgt voor de coördinatie. Samen speelt het team voor de overwinning, het gezamenlijke doel. Ook in de werkomgeving speelt ieder teamlid zijn eigen rol in het geheel. Met het doel voor ogen kun je jouw eigen verantwoordelijkheid nemen en tonen. Samen met de anderen bereik je je doel, mits iedereen zijn rol behoudt.

Samenwerking verbeteren
Samenwerken gaat niet altijd van een leien dakje. Je zit nu eenmaal in hetzelfde schuitje met mensen, die je vaak niet zelf uitgekozen hebt. Samenwerken kost moeite, is een competentie op zich. Wil je als team de samenwerking verbeteren, dan moet duidelijk worden in welke valkuilen het team is getrapt. 

Als je op de golfbaan aan teambuilding gaat werken, zullen de aspecten doel, coordinatie, verantwoordelijkheden en rollen aan bod komen. Onze professionals werken met effectieve programma's om elk team te laten ontdekken waar het mis gaat en in de samenwerking.

 Meer weten of een offerte op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer …Golfen en teambuilding

  • Hits: 1463