PGA erkende golfschool

Dinsdag 30 oktober 2012 heeft Golfschool Flevoland het predicaat PGA erkende golfschool ontvangen. Een keurmerk dat aangeeft dat de golfschool alleen met hoogopgeleide PGA-professionals werkt, het lesprogramma van goede kwaliteit is en de locatie de juiste oefenfaciliteiten biedt. Headprofessional Eric Verhoeven en eigenaar van Shortgolf Hans Douma, ontvingen het bijbehorende erkenning van PGA (Professional Golfers Associatie) Holland directeur Frank Kirsten.

"Wij zijn erg blij met de erkenning van de PGA. Voor een golfer is het soms moeilijk te weten wat een goede golfprofessional is. De PGA geeft ons dit hulpmiddel om die kwaliteit duidelijk te kunnen uitdragen en ons te onderscheiden. Het keurmerk PGA staat voor kwaliteitsgarantie”.

Niet alleen het afronden van een PGA opleiding is van belang, ook continue bijscholing is een vereiste. Zo blijft de golfer verzekerd van een professional met de meest actuele kennis en vaardigheden. Eric Verhoeven:  “Ook na mijn A-opleiding tot head professional volg ik regelmatig interessante bijscholingen bij de PGA waardoor ik golfers met de nieuwste technieken en inzichten kan ondersteunen met hun golfspel. “

 

PGA Holland

De PGA Holland is een van de toonaangevende organisaties in Nederland die streven naar de verdere professionalisering van de golfsport.

PGA Holland is de organisatie die de belangen behartigt van de playing- en teaching professionals in Nederland.

PGA Holland is een faciliterende organisatie voor haar leden, wil een autoriteit op golfgebied zijn en behoort tot de topopleiders in Europa. Zij faciliteert haar leden op het gebied van opleidingen, toernooien, vacatures en arbeidsomstandigheden. Golfprofessionals die een langdurige PGA-opleiding gevolgd hebben, staat garant voor kwaliteit. Helaas zijn er golfprofessionals die geen PGA-opleiding hebben afgerond, maar zich wel golfprofessional noemen. Vraag daarom altijd naar de PGA-pas, zodat u weet dat u kwaliteit krijgt voor de prijs die u betaalt.

Alle golfprofessionals die werken bij Golfschool Flevoland hebben een PGA opleiding van het Van Swinderen Golf College achter de deur en zijn professioneel en langdurig opgeleid om elke golfer op een plezierige en ontspannen manier het golfen aan te leren

 

Afdrukken E-mailadres